Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

KAEDAH PEMBAYARAN

Sekiranya anda telah membeli buku-buku disini dan ingin melakukan pembayaran, ianya boleh dilakukan dengan 3 cara iaitu:

Pembayaran secara FPX

Jika anda ada akaun Maybank2u, CIMB Clicks atau apa sahaja perbankan online lain, boleh log masuk kedalam akaun portal pelanggan anda, kemudian, klik pada Bil dan Invois.

Disitu, buka invois dan anda ingin bayar dan klik pada panel FPX. Lakukan pembayaran menggunakan kaedah tadi menggunakan akaun bank anda.

Pembayaran secara Kad Kredit atau Kad Debit

Anda ada kad kredit atau debit? Lakukan pembayaran dengan mudah dengan log masuk ke dalam akaun portal pelanggan anda, kemudian klik pada Bil dan Invois. Buka invois pilihan anda yang ingin anda bayar. Klik pada panel MEPS FPX / Kad Kredit dan teruskan untuk proses pembayaran.

Seterusnya, halaman iPay88 akan dipaparkan, klik pada 'tab' Kad Kredit dan teruskan memasukkan nombor kad kredit anda. 

Untuk dasar keselamatan dan privasi, sebarang maklumat berkaitan nombor kad kredit atau kad debit anda tidak akan disimpan oleh pihak kami.

Pembayaran melalui Deposit Tunai / Pindahan Antara Bank (IBG) menggunakan MEPS ATM

Jika anda memilih utuk melakukan pembayaran secara antara bank atau deposit tunai melalui kaunter atau mesin CDM, boleh lakukan dengan memasukkan amaun yang ingin dibayar mengikut jumlah invois ke dalam akaun Maybank kami yang dilampirkan dalam invois (dan juga invois versi cetak).

Seterusnya, sila e-melkan bukti pembayaran bersama nombor invois ke [email protected]

Klik disini untuk senarai lokasi MEPS ATM.

Pembayaran melalui Paypal

Sekiranya anda mempunyai akaun Paypal, boleh lakukan pembayaran mengikut nilai invois ke akaun Paypal Buku Fixi - [email protected]