Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

NOTA: 3

  • NOTA: 3

RM 16.90 RM 19.90


Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS SHAZ JOHAR
PENERBIT BUKU FIXI
GENRE UMUM
BIL. HALAMAN 300
ISBN 9789670954899

“Aku nak bagi story bagus kat kau ni. Memang ada orang yang cuba nak bunuh aku. Aku ada dapat surat. Macam notis. Macam nota. Macam ni ha.” – Amri Adnan.

Kali ini Ray disogokkan pula dengan beberapa siri nota yang diterima oleh musuh tradisinya untuk dijadikan novel. Setiap satu nota itu mengandungi 117 patah perkataan dan kesemuanya berupa ancaman bunuh. Akibat rasa ingin tahu siapa pengirim dan apa kaitan angka 117 pada nota-nota itu, dia bersetuju untuk mencari jawapannya. 

Dalam pencariannya itu, dia telah menelusuri dua jalur yang berbeza: Antara memaafkan dendam lampaunya atau terus berperang dengan perasaannya sendiri.

Baca 2 bab awal di Wattpad!

SANCTUARIA buku Shaz Johar yang kelima selepas KOUGAR, TABU (telah dikombokan menjadi KOMBO KOUGAR + TABU), MENTAL dan CERPEN SHAZ JOHAR. Kesemuanya terbitan Buku Fixi. Kepada yang ingin mengikuti senda gurau dan lawak tawa penulis simbol seks ini, dia sering ditemui berkicau di laman Twitter @malayrhapsody dan gambar-gambar selfienya boleh ditatap dengan penuh mesra di akaun Instagram shazjohar. 


KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI