Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

KOMBO KOUGAR + TABU

  • KOMBO KOUGAR + TABU

RM 25.40 RM 29.90


Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS SHAZ JOHAR
PENERBIT BUKU FIXI
GENRE
  • CINTA
BIL. HALAMAN 532
ISBN 9789670374307
Ini kisah dua wanita yang dihidangkan dalam satu buku. Kisah tentang citarasa mereka. Tentang bagaimana mereka cuba untuk berdiri sama tinggi dan duduk sama rendah dengan orang lain walaupun mahu terus kekal berada di tepi norma hidup masyarakat Malaysia.

KOUGAR menceritakan tentang Kisha, seorang wanita yang telah berusia cuba mencari cinta dari lelaki yang lebih muda tetapi akhirnya terdesak untuk berkahwin dengan lelaki seusia yang bersembunyi di sebalik iman dan agama.

TABU melalui perjalanan hidup Bibi, seorang wanita bersaiz besar. Dia percaya kekasih Afrikanya seorang lelaki yang sanggup menerima dirinya seadanya.

Muat Turun Bab Awal

SANCTUARIA buku Shaz Johar yang kelima selepas KOUGAR, TABU (telah dikombokan menjadi KOMBO KOUGAR + TABU), MENTAL dan CERPEN SHAZ JOHAR. Kesemuanya terbitan Buku Fixi. Kepada yang ingin mengikuti senda gurau dan lawak tawa penulis simbol seks ini, dia sering ditemui berkicau di laman Twitter @malayrhapsody dan gambar-gambar selfienya boleh ditatap dengan penuh mesra di akaun Instagram shazjohar. 


KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI