Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

KEMBARA LENSA EISYA

  • KEMBARA LENSA EISYA

RM 20.00 RM 22.00


Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS TIADA
PENERBIT ROMAN BUKU
GENRE UMUM

Dunia fotografi dan Eisya memang tidak dapat dipisahkan lagi. Dengan kamera di tangan dan keberanian yang tidak seberapa, Eisya tekad untuk mengambil gambar villa berhantu yang tersergam gagah di pertengahan laluannya ke sekolah. Baginya, itu lebih menyeronokkan berbanding mencari kawan baru di sekolah barunya.

Tetapi segalanya berubah apabila dia mula mengenali pelajar yang bernama Asma dan Imai ketika dia ditugaskan menjadi jurugambar sekolah. Dengan perangai mereka bertiga yang langsung tidak sama, mereka mula berusaha untuk menaikkan kembali Buletin Online Sekolah mereka walaupun mendapat tentangan hebat daripada kumpulan 3P. Kehadiran Ikmal dalam hidupnya juga meresahkannya. Siapa Ikmal di kalangan 3P? Adakah villa itu benar-benar berhantu? Adakah Eisya berjaya merakam detik sempurna villa itu? Adakah Buletin Online Sekolah mereka akan berjaya?

Di sini juga saya kepilkan gambar saya yang tidak seberapa. Jika ada kesalahan dan pembetulan yang perlu dibuat semula, tuan bolehlah menghubungi saya semula.


KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI