Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

ARKITEK JALANAN

  • ARKITEK JALANAN

RM 30.00

Item tidak tersedia.

Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS TIADA
PENERBIT IMAN PUBLICATION
GENRE
  • AGAMA
  • CINTA
  • REMAJA
BIL. HALAMAN 328
ISBN 9789832423430
To be honest, aku dah bosan dah dengar orang cakap ' belajarlah kerana Allah' setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...

Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam.
Yalah, orang picisan macam aku ni mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.

Tapi sebenarnya kan...
Aku tak pernah faham pun maksud 'belajar kerana Allah' tu.


KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI