Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

GELAP

  • GELAP

RM 21.20 RM 24.90


Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS ARIFF ADLY
PENERBIT BUKU FIXI
GENRE
  • MINDFUCK
  • MISTERI
  • PSIKOTIK
BIL. HALAMAN 268
ISBN 9789670042268

Sekumpulan kawan dari keluarga orang berada mengamalkan gaya hidup bebas. ‘Private party’ setiap tahun sudah menjadi satu tradisi.

Satu invitasi daripada Adi dan Maya yang merupakan tuan rumah kali ini diterima oleh Anip, Dawi, Sheqa, Atirah, Eva dan Ed bertempat di kawasan hutan tempat jin bertandang.

Tanpa mereka sedar, parti kali ini mungkin menjadi parti terakhir mereka. Bermula dengan satu kematian, diikuti kematian yang lain. Setiap satu nyawa yang hilang diganti dengan sekeping nota bernombor. Masa bukan teman. Apa mereka sempat merungkai mesej si pelaku? Dapatkah mereka lari daripada cengkaman GELAP ini?

Muat Turun Bab Awal

Ariff Adly — Nama yang diberi sejak lahir, namun lebih selesa dipanggil Kidd. Mohon jangan ditanya kenapa. Bekas pelajar lepasan KPMB dalam jurusan Higher National Diploma (HND) in Computing Software Development. Berasal dari negeri bendera merah biru, Johor, Darul Ta'zim. Seorang introvert yang selesa hidup dalam dunia sendiri. Suka menakut-nakutkan (atau menjengkelkan) kawan- kawan melalui Twitter @kiddkiid. Punya banyak imaginasi liar yang masih belum dikongsi. Insya-Allah satu hari nanti (jika ada rezeki). 


KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI