Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

TRILOGI BISIK #1: BISIK

  • TRILOGI BISIK #1: BISIK

RM 16.90 RM 19.90


Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS SYAIHAN SYAFIQ
PENERBIT BUKU FIXI
GENRE
  • MINDFUCK
  • JENAYAH
  • PSIKOTIK
  • PENYIASATAN
BIL. HALAMAN 295
ISBN 9789670750583

Buku pertama dalam trilogi BISIK.

Mikael berpindah rumah selepas teman serumahnya mati terjatuh dari balkoni. Namun di pangsapuri baru, Mikael mula hilang ingatan dan didatangi BISIK hasutan yang muncul secara rawak. Tambah mengelirukan apabila teman serumah barunya, Nazzman ialah seorang yang amat mencurigakan. Biarpun tidak mempercayainya secara penuh, Mikael melihat Nazzman sebagai orang yang mampu membantu memulihkan ingatannya. Mikael juga mula menjalinkan hubungan dengan Suraya, perempuan yang pernah menjadi kekasih bekas teman serumahnya. Namun apabila kejadian tragis menimpa Suraya, Mikael mengesyaki Nazzman sebagai dalang. Apakah punca bisik-bisik yang mengganggu Mikael? Dan siapakah Nazzman sebenarnya?

Muat Turun Bab Awal

Md. Syaihan Syafiq bin Mohd. Anuar lahir di Kelantan tetapi dibesarkan sepenuhnya di Pulau Pinang. Lima tahun di Penang Free School adalah katalis kepada minat untuk mula menulis. Mengambil jurusan TESL di Universiti Kebangsaan Malaysia, namun masih mahu terokai bidang penulisan secara serius. Seorang penggemar kucing, teh tarik dan teater. Pencapaian terbaik dalam bidang teater setakat ini adalah tempat ketiga mewakili UKM untuk Festival Teater MAKUM 2011.

Punya blog ngomelsikit.blogspot.com dan twitter @shandye tetapi agak malas berada di atas talian. Pada tahun 2012, penulis menjalani praktikal di Alor Gajah, Melaka.


KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI