Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

SASAR

  • SASAR

RM 18.60 RM 21.90


Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS SYAIHAN SYAFIQ
PENERBIT BUKU FIXI
GENRE
  • JENAYAH
  • MINDFUCK
  • PSIKOTIK
  • MISTERI
BIL. HALAMAN 340
ISBN 9789670954424

Saiful dan Sha bersahabat. Saiful pelajar tahun akhir yang sedang bergelut hendak habiskan tesis dan tidak sabar mahu bergraduasi. Sha pula tidak sempat hendak habiskan pelajarannya di universiti gara-gara terlalu ikutkan kata hatinya suatu ketika dahulu.

Kedua-duanya pernah kehilangan, seorang lagi sahabat mereka yang bernama Adam. Dulunya trio, kini hanya berdua. Kemalangan jalan raya meragut nyawa Adam, langsung memberikan kesan terhadap persahabatan antara Saiful dan Sha.

Namun seorang demi seorang kenalan mereka dibunuh oleh individu berkot kuning dan bertopi fedora, dan Saiful dan Sha mulai merasakan yang kematian Adam ada sangkut-pautan antara kedua-dua hal tersebut.

Muat Turun Bab Awal

Md. Syaihan Syafiq bin Mohd. Anuar lahir di Kelantan tetapi dibesarkan sepenuhnya di Pulau Pinang. Lima tahun di Penang Free School adalah katalis kepada minat untuk mula menulis. Mengambil jurusan TESL di Universiti Kebangsaan Malaysia, namun masih mahu terokai bidang penulisan secara serius. Seorang penggemar kucing, teh tarik dan teater. Pencapaian terbaik dalam bidang teater setakat ini adalah tempat ketiga mewakili UKM untuk Festival Teater MAKUM 2011.

Punya blog ngomelsikit.blogspot.com dan twitter @shandye tetapi agak malas berada di atas talian. Pada tahun 2012, penulis menjalani praktikal di Alor Gajah, Melaka.


KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI