Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

SAMAR

  • SAMAR

RM 16.90 RM 19.90


Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS DAYANG NOOR
PENERBIT BUKU FIXI
GENRE
  • JENAYAH
  • PSIKOTIK
  • PENYIASATAN
  • MINDFUCK
BIL. HALAMAN 310
ISBN 9789670374437
Athirah janda muda yang bakal dijodohkan dengan Syed Ammar, orang kuat ayahnya. Datuk Sahar merancang untuk menjadikan Syed Ammar sebagai pengganti untuk menerajui syarikatnya kerana tidak percayakan anak-anak lelakinya sendiri.

Datin Saedah berkecil hati dengan Datuk Sahar yang telah lama meminggirkannya.

Athirah cuba untuk menerima Syed Ammar tetapi hatinya lebih cenderung kepada Juan, eksekutif muda yang baru bekerja sebagai pembantu khas Syed Ammar.

Kamarul Hisyam dan Amin, anak-anak Datuk Sahar menggunakan pelbagai taktik kotor untuk membuktikan kredibiliti.

Watak-watak lain termasuk seorang pelacur pertengahan umur dan seorang pembunuh upahan yang licik. Ketika situasi mula meragut nyawa, beberapa rahsia SAMAR keluarga Datuk Sahar terdedah…

Muat Turun Bab Awal

Dayang Noor (Noor Aziza Sulaiman) dilahirkan di Mentakab, Pahang dan kini menetap di Puchong, Selangor dan bertugas sebagai seorang Eksekutif IT. Mula berjinak-jinak dengan bidang penulisan sewaktu di sekolah menengah ketika terbabit di dalam penghasilan beberapa skrip untuk drama teater.

Teater arahannya berjudul Darah pernah memenangi kategori Drama Terbaik dan Pengarah Terbaik di dalam Pertandingan Teater Sekolah-sekolah Menengah peringkat daerah Johor Bahru. JERAT ialah novelnya yang pertama, diikuti oleh HILANG.


KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI