Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

PARANORMAL

  • PARANORMAL

RM 16.10 RM 18.90


Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS HANI SURAYA
PENERBIT BUKU FIXI
GENRE
  • JENAYAH
  • PENYIASATAN
  • MISTERI
  • PERSAHABATAN
BIL. HALAMAN 286
ISBN 9789670374369

Anda ada masalah misteri yang ingin diselesaikan? IDBW Investigations sedia membantu (kalau anda sedia membayar).

Syarikat kecil ini mengambil upah menyiasat kes-kes PARANORMAL.

Mereka diketuai Norin, ahli sihir amatur yang agak flirty. Jimmy yang hidupnya terumbang-ambing mahir dengan ilmu shaman puak Navajo. Fairuz pakar sejarah paranormal yang juga merupakan ‘muscle’ kumpulan. Mahmud werewolf yang periang. Manakala Suzana boleh membaca fikiran orang. Mereka turut dibantu Nora, seorang yang obses dengan kimia.

Suatu hari, mereka didatangi Hakim yang ingin mereka menyiasat percubaan bunuh anaknya Maliki yang berumur 3 tahun. Namun apa yang mereka tidak tahu adalah mereka bakal terjebak dalam suatu konspirasi besar. Persahabatan mereka yang kuat juga bakal bergoncang!

Muat Turun Bab Awal

Hani Suraya merupakan seorang ambidextrous berbintang Leo dan dibesarkan di Kajang. Budak lepasan Diploma Teknologi Multimedia ini bekerja secara freelance sebagai video editor dan graphic designer. Juga penggemar permainan video, terutamanya RPGs. Mula menulis cerita- cerita karut di laman blog dan membuat beberapa siri video merepek sekadar suka-suka sejak akil baligh. Paranormal adalah novel pertamanya. Twitter @HaniAmy.

KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI