Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

PARANOIA

  • PARANOIA

RM 16.90 RM 19.90


Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS HANI SURAYA
PENERBIT BUKU FIXI
GENRE
  • FANTASI
  • PENYIASATAN
  • PERSAHABATAN
BIL. HALAMAN 297
ISBN 9789670750934

Sambungan kepada novel bestseller PARANORMAL

Kes #1: Untuk mengetahui siapakah perempuan misteri yang kerap hadir di dalam mimpi berulangnya, Mahmud terpaksa menerima pertolongan dari Suzana.

Kes #2: Kes kehilangan makhluk paranormal kian meruncing kerana setiap insiden pasti diakhiri dengan kematian tragik. Yang pasti, itu bukan kerja manusia biasa. Norin dan Jimmy harus pantas!

Dengan bantuan Detektif Rina ― manusia biasa yang naif tentang perihal paranormal — dan Leon ― makhluk Troll yang gila-gila — siasatan demi siasatan dijalankan dan menyatukan halatuju kedua-dua kes itu. Semuanya mengheret IDBW Investigations ke dalam permainan paranoia yang dicaturkan Raja Kegelapan yang datang untuk menjajah dan meluaskan empayarnya!

Muat Turun Bab Awal

Hani Suraya merupakan seorang ambidextrous berbintang Leo dan dibesarkan di Kajang. Budak lepasan Diploma Teknologi Multimedia ini bekerja secara freelance sebagai video editor dan graphic designer. Juga penggemar permainan video, terutamanya RPGs. Mula menulis cerita- cerita karut di laman blog dan membuat beberapa siri video merepek sekadar suka-suka sejak akil baligh. Paranormal adalah novel pertamanya. Twitter @HaniAmy.

KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI