Selamat Datang, Tetamu | Log Masuk.

CAJ PENGHANTARAN
JUMLAH KESELURUHAN

Sila tunggu...

KAYUH MENGEJAR HORIZON

  • KAYUH MENGEJAR HORIZON

RM 20.00


Beritahu rakan anda...

KATEGORI BUKU
PENULIS TIADA
PENERBIT TERFAKTAB
GENRE BACAAN UMUM
ISBN 978-967-0774-53-4

Apakah kemerdekaan pada kau? Kebebasan untuk baring sepanjang hari tanpa berbuat apa-apa atau kebebasan buat benda yang kau nak buat selama ini (tapi tak buat-buat)?

Untuk kemerdekaan yang ke-58, aku ambil basikal, pack baju sikit dan pergi berkayuh satu semenanjung seorang diri. Satu kebebasan dan kemerdekaan yang sebenar apabila seorang budak gemuk berja (ataupun gagal) buat semua ini.

Kau yang kurus pun tidur sepanjang hari merdeka. Kena gelak je dengan penjajah kalau diorang tahu.

Ini boleh jadi buku travelog. Juga boleh jadi buku risk management.


KAMI JUGA MENCADANGKAN BUKU INI